Alleen online

Huwelijk - verloofd - samen

K-Kpp-hu-004

Nieuw

Al weer vele jaren gelukkig samen? Valentijnsdag? Verkering? Verloofd? Getrouwd? Dat is een mooie kaart waard! Met deze stijlvolle fairtrade wenskaart valt u op!

Kipepeo Designs is een non-profit organisatie die handgemaakte wenskaarten verkoopt die zijn gemaakt door vrouwen uit Kibera, de op één na grootste sloppenwijk van Afrika.

Meer details

1 Artikel

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad!

€2,99

Meer informatie

Al weer vele jaren gelukkig samen? Verkering? Verloofd? Getrouwd? Huwelijksjubileum? Dat is een welgemeende felicitatie waard! Er zijn genoeg gelegenheden waarbij u deze stijlvolle fairtrade wenskaart kunt versturen! U valt gegarandeerd op tussen alle standaard wenskaarten!

Gemaakt door Ki`pe'peo - een organisatie die vrouwen uit Kibera, de sloppenwijk van Nairobi (Kenia), een kans geeft om op eigen kracht een leven op te bouwen.

Ki`pe`peo Designs is een project van Rachel Baughen, een verpleegster uit Londen, die naar aanleiding van verschillende bezoeken aan Kenia geïnspireerd is geraakt om de vrouwen van Kibera te helpen. De Kipepeo Designs Trust (Kenya) is opgezet in 2007. De opbrengsten van de verkochte wenskaarten vloeien terug in het project en helpen daarmee om het model verder uit te breiden naar andere vrouwen die in gelijksoortige omstandigheden leven.