Ruilen of retourneren

Bij fairtrade-wenskaarten.nl kun je een wenskaart ruilen of retourneren als je dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt via info@fairtrade-wenskaarten.nl. Het is wel van belang dat de wenskaart en eventuele envelop onaangetast zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Wenskaarten die beschreven, anderszins beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Stappenplan ruilen en retourneren

Wil je een wenskaart retourneren? Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.

1. Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen.
2. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
3. Je ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
4. Na ontvangst van je zending, stuurt fairtrade-wenskaarten.nl een ontvangstbevestiging via e-mail.
5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag (inclusief jouw verzendkosten) binnen 10 dagen terug, afhankelijk van je wens.

Belangrijk om te vermelden is dat de fairtrade wenskaarten altijd handmatig of in dusdanig kleine oplagen geproduceerd worden, dat alle fairtrade wenskaarten van een zelfde ontwerp niet altijd exact hetzelfde zullen zijn. Het kan dus gebeuren het omgeruilde artikel op kleine details afwijkt van het oorspronkelijke artikel.