Verzending via PostNL

Fairtrade-wenskaarten.nl verstuurt uw bestelling op de eerst volgende werkdag na ontvangst van uw betaling. Voor de verzending maken wij gebruik van onze betrouwbare partner PostNL.

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd. Pakketten die niet door de brievenbus passen, worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd door de pakketpost afdeling van PostNL.

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland tot € 30,- brengen we slechts maximaal € 3,45 aan verzendkosten in rekening; dit zijn de kosten die PostNL in rekening brengt. Ongeacht het aantal kaarten of het gewicht van de envelop of het pakketje. Voor verzendingen boven € 30,- worden GEEN verzendkosten in rekening gebracht.

Voor verzendingen naar België brengen we maximaal € 10,75 aan verzendkosten in rekening. Ongeacht het aantal kaarten of het gewicht van de envelop of het pakketje. Dit zijn de kosten die PostNL in rekening brengt.

Levertijden

BestellingBezorging door brievenbus  Bezorging aan de deur  
MaandagWoensdagWoensdag
DinsdagDonderdagDonderdag
WoensdagVrijdagVrijdag
Donderdag                 
ZaterdagZaterdag
VrijdagDinsdagMaandag
ZaterdagDinsdagMaandag
ZondagDinsdagDinsdag

 

Retourneren

Bij fairtrade-wenskaarten.nl kun je een wenskaart ruilen of retourneren als je dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt via info@fairtrade-wenskaarten.nl. Het is wel van belang dat de wenskaart en eventuele envelop onaangetast zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Wenskaarten die beschreven, anderszins beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Stappenplan ruilen en retourneren

Wil je een wenskaart retourneren? Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.

1. Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen.
2. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
3. Je ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
4. Na ontvangst van je zending, stuurt fairtrade-wenskaarten.nl een ontvangstbevestiging via e-mail.
5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag (inclusief jouw verzendkosten) binnen 10 dagen terug, afhankelijk van je wens.