Overzicht van producten van fabrikant SHAPII - Filippijnen

Salay Handmade Products Industries Inc. (Salayhandmade) is een fairtrade onderneming van ongeveer 400 plattelandsbewoners in de kuststad Salay op het eiland Mindanao - de Filippijnen.

Salay Handmade Products Industries Inc (SHAPII) is in 1987 opgericht op de Filippijnen. Wat begon als een klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die meer dan 200 mensen werk biedt. Alle medewerkers werken onder goede arbeidsomstandigheden, beslissen mee over belangrijke beslissingen en kunnen zelfs aandeelhouder worden. 


Het werk biedt stabiliteit in de kleine kuststad Salay op het eiland Mindanao. Alle medewerkers hebben toegang tot betaalbare gezondheidszorg.


Salay Handmade Products Industries is fairtrade gecertificeerd en produceert handgemaakt papier, wenskaarten en andere papierwaren.

Het papier wordt gemaakt van grassen en bladeren die worden verzameld in de straten en nabijgelegen tuinen. Op deze manier draagt de productie van onze fairtrade wenskaarten bij aan onkruidvrij houden van het stadje.

Meer

Geen producten van deze fabrikant.